söndag 30 januari 2011

Hur mycket garn tror ni man får för en häst?

Ellenmamman är fast i virkets träsk. Det är till och med roligare att virka än att rida numera. Vilket man kan förstå, om man hade sett Ellenmamman rida på sistone. Det saknas engagemang, takt, och "pizzazz" som Ellenmammans tränare brukar uttrycka det. Men Pizzazz menas att hästen är snabb upp från marken, atletisk och spjongig. Men för all del, vem är det? Ellenmamman ska minsann inte kasta några hästskor i växthuset. Hon är själv tung i benen och är inte snabb med något annat än att somna tidigt om kvällarna...

Nu funderar Ellenmamman över hur mycket virkgarn man kan köpa för en häst. Inte för att hon har någon tur med att sälja hästen Ralph, det har hon inte - men om hon säljer Ducat då? Då kanske det kan bli några påsar garn?!

Ellenmammans senaste förälskelse är en Ajfån. Och självklart måste Ajfånen ha en sovsäck.


Sleep tight, little iFriend.

4 kommentarer:

Irene sa...

Har du gjort den?! Jättesöt! Din ajfån måste vara en väldigt lycklig sådan.

Själv funderar jag på att virka ett fodral i småsmå mormorsrutor.

Anonym sa...

Vilken fantastisk teknisk utveckling inom virkningens område!

/Petra

Birgittas hästsida sa...

Tycker jättesynd om dig som inte får hästen såld!
Begär ni för mycket? Kommer det inga spekulanter? Han har väl varit iväg i ett halvår snart, eller? Måste kosta skjortan!

Anna-Karin sa...

Tack för glada tillrop angående min virkutveckling!
Angående Ralphs osålda status så är det en kombination av död marknad (Ralph har iaf haft en del spekulanter, till skillnad från vissa hästar som det inte ens rings på) och att han är en känslig häst. Han är inte för dyr enligt försäljaren. Hon har snarare funderat på att höja priset... Men jag hoppas SÅ att det löser sig. Detkänns överjävligt.